Krenula Slavija

Komentari (12) | Press 15. јун 21:41
Naš klub krenuo je sa priprema za novu sezonu.Prozivku su izvršili predsjednik kluba Zdravko Šavija i šef stručnog štaba Milan Gutović. Obraćajući se fudbale rima Šavija je istakao da ih očekuju veliki izazovi jer ove sezone sledi smanjenje lige. Iz bh elite će ispasti čak šest klubova.

Dalje

Karić napustio Slaviju

Komentari (7) | Press 10. јун 18:38
Vezni fudbaler Slavije, Mahir Karić, prvi je pronašao novi klub poslije odlaska iz Slavije. On će od ovog ljeta braniti boje sarajevskog Olimpica, osvajača Kupa Bosne i Hercegovine, i učesnika kvalifikacija za Evropa ligu ovoga ljeta.

Dalje

Gutović produžio saradnju

Komentari (3) | Press 01. јун 19:18
Trebalo je da prođe samo 48 časova od utakmice sa Drinom u Zvorniku, u kojoj je Slavija izborila opstanak u Premijer ligi,pa da u klubu zasukaju rukave i krenu sa pripremom za novu sezonu. Prvi potez bio je razgovor sa dosadašnjim šefom stručnog štaba Milanom Gutovićem i dogovor oko produženja saradnje.

Dalje

Jača od svih nevolja

Komentari (1017) | Press 01. јун 09:53
Jedna teška, turbulenta sezona za Slaviju se ipak završila uspešno. Ostala je u Premijer ligi i naredne sezone krenuće u trku sa najboljim bh klubova. Nije tako izgledao u zadnjim kolima.

Dalje

Jača od svih nedaća

Komentari (8) | Press 01. јун 09:51
Jedna teška, turbulenta sezona za Slaviju se ipak završila uspešno. Ostala je u Premijer ligi i naredne sezone krenuće u trku sa najboljim bh klubova. Nije tako izgledao u zadnjim kolima.

Dalje

Izboren opstanak

Komentari (4) | Press 31. мај 10:04
U jednoj od najzanimljivijih utakmica u borbi za opstanak, fudbaleri Drine i Slavije igrali su bez pogodaka, ali zbog rezultata na drugim mečevima oba tima su izborila opstanak.

Dalje

Zvornička bitka za budućnost

Komentari (1120) | Press 29. мај 11:51
Može li Slavija u Zvorniku doći do bodova koja joj žiovot znači????!!! Pitanje je na koje će se odgovor znati u subotu nakon 90 minuta okršaja sa Drinom. Draž tog susreta je pojačan činjenicom da zvorničanima odgovara samo pobeda i da će se na stadionu pored Drine igrati na život i smrt.

Dalje

Opstanak izboriti u Zvorniku

Komentari (1047) | Press 28. мај 19:33
Kako se bliži kraj šampionata i početak meča poslednjeg kola protov Drine u Zvorniku,a u tom susretu će Slavija tražiti bod spasa dok domaćinu treba trijumf, atmosfera se polako podgrijava. Zvorničani su odlučili da otvore širom kapije stadiona ne bi li tako privukli što veći broj gledalaca.

Dalje

Slaviji samo bod

Komentari (6) | Press 23. мај 22:41
Fudbaleri Slavije i Širokog Brijega su podijelili bodove danas u Istočnom Sarajevu, 1:1, u utakmici 29. Kola Premijer lige BiH.

Dalje