Slaviji samo bod

Komentari (0) | Press 23. мај 22:41
Fudbaleri Slavije i Širokog Brijega su podijelili bodove danas u Istočnom Sarajevu, 1:1, u utakmici 29. Kola Premijer lige BiH.

Dalje

Čapljić neće reprogram

Komentari (0) | Press 19. мај 21:02
Kako se bliži kraj fudbalskog šampionata Bosne i Hercegovine, Slavija tone sve niže i niže!! Dva kola pre kraja ima samo 26 bodova i jedan je od najvećih kandidata za selidbu u niži rang takmičenja.

Dalje

Slvija izan svih

Komentari (0) | Press 14. мај 14:25
Nakon što je klupsko rukovodstvo odlučilo da zameni Radovića, odmah se kontaktirao ii Milan Gutović, inače trener kadeta Slavije.

Dalje

milna Gutović novi šef

Komentari (0) | Press 14. мај 14:24
Nakon poraza na domaćem terenu u meču 12. kola Premijer lige od zeničkog Čelika sa 0:1, bilo je jasno da će platiti šef stručnog štaba Slavije Dragan Radović. Odmah nakon susreta, odraža na je sednica klupske uprave,a sve je ipak ostavljeno da prenoći.

Dalje

Bodovi otišli u Zenicu

Komentari (0) | Press 13. мај 21:32
Fudbaleri Čelika savladali su danas Slaviju u Istočnom Sarajevu sa 1:0. Jedini gol na utakmici postigao je Marin Popović u 59. minuti susreta.

Dalje

Istopiti Čelik

Komentari (0) | Press 12. мај 20:07
Kompletna fudbalska sezona Slavije stala je u današnjih 90 minuta sa Čelikom. Ukoliko pobede -onda s pravom mogu računati da će i naredne godine biti članovi fudbalske bh elite. Ukoliko se odigra nerešeno ili pobede gosti iz Zenice onda će Slavija biti među glavnim kandidatima za selidbu u niži rang takmičenja.

Dalje

Igračima se nema šta zamjeriti

Komentari (0) | Press 11. мај 09:34
Slavija je u poslednjem premijerligaškom kolu poražena od Travnika sa 2:0 i došla je u tešku poziciju.

Dalje

Poraz u Travniku

Komentari (0) | Press 09. мај 22:24
Dugogodišnji prvotimac sarajevskih „sokolova“, a danas kapiten „vezira“ iz Travnika Feđa Dudić sa dva pogotka doneo je svom timu tri boda u derbiju začelja Premijer lige BiH, a ovim porazom Slavije je dospela u nezavidnu situaciju na tabeli i u finišu sezone joj predstoji grčevita borba za opstanak.

Dalje

Sarajevo zaboravljeno,Travnik u fokusu

Komentari (0) | Press 08. мај 17:38
Teško su se u našem klubu pomirili sa činjenicom da su u poslednjem kolu Premijer lige poraženi na svom terenu od Sarajeva sa 2:3, pre svega zahvaljujući velikoj pomoći sudije Ognjena Valjića iz Banjaluke.

Dalje